Make A Living 中文

Subsist in hardship eke out an existence spend the day make a living. To make a living from中文的意思、翻譯及用法:以…謀生。 英漢詞典提供【to make a living from】的詳盡中文翻譯、用法、例句等 英 漢 詞 典 To earn enough money in order to support oneself financially. If you quit your job at the hospital, how on earth will you make a living?

make a living 中文
Camping House project on Behance

make a living 中文. To earn enough money in order to support oneself financially. 为了 实现 在月球上 生存 和工作的梦. Make a living这个英文词,中文意思如下:营生。 meaning of make a living for the defined word. Make a living out of 和make a living on区别? 基本没啥区别,有时候可以替换,因为”make a living” 是. Subsist in hardship eke out an existence spend the day make a living. Make a living dead 做一個活著的死人.

They Are Part Of 260 Million Chinese Who Must Travel Far From Home Just To Make A Living.


To cadging make a living as a performer person clear the. Make a meagre living 糊口. Make a living by 通過.謀生.

Living翻譯:活的, 活著的,在世的;現存的, 持續的, 留下來的,依然存在的, 工作, 收入;生計, (英格蘭聖公會的)牧師職位, 生活, 生活(方式), 人。了解更多。


To make a living中文的意思、翻譯及用法:掙錢。 英漢詞典提供【to make a living】的詳盡中文翻譯、用法、例句等 英 漢 詞 典 Make a bare living 勉強過活. Earn a living make a living job.

If You Quit Your Job At The Hospital, How On Earth Will You Make A Living?


To earn enough money in order to support oneself financially. She heard that it was easier to make a living in the big cities. Make a living 中文翻譯 : 糊口;

Make A Living By中文的意思、翻譯及用法:通過.謀生通過.維持生計。 英漢詞典提供【Make A Living By】的詳盡中文翻譯、用法、例句等 英 漢 詞 典


Make e a living 謀生. Make a living out of 和make a living on区别? 基本没啥区别,有时候可以替换,因为”make a living” 是. Make a living这个英文词,中文意思如下:营生。 meaning of make a living for the defined word.

为了 实现 在月球上 生存 和工作的梦.


Subsist in hardship eke out an existence spend the day make a living. Make a living 英 [meɪk ə ˈlɪvɪŋ] 谋生,维持生活 Make a living earn a living seek a livelihood.

Popular Posts

果汁機 Ptt

長榮航空 線上報到

月球 地球 距離

牧田 電鑽

台科 語言中心

墨西哥 日文

家樂福 電腦螢幕

血 ㄒㄩㄝˇ

伊絲塔 Fgo

生活照 英文